Translate

Friday 15 March 2013

Lumina Calauzitoare din Suflet...



Dintre toate creatiile Lui Dumnezeu, sufletul omului este cel mai valoros. In ochii Săi nimic nu este mai iubit şi nici mai pretuit decât sufletul omului. Sufletul omului este o mică parte din Dumnezeu şi ca atare, este incredibil de luminos si de puternic. Esenta sa este compusă din Energie Spirituală Divină şi este o parte a Infinitei Divinităţii. Dumnezeu a creat sufletul omului din Infinita Energia Luminoasa a Iubirii Sale Divine.
Trebuie să ne amintim întotdeauna că sufletul nostru nu este un lucru pe care noi il posedam. Sufletul nostru este esenta a tot ceea ce suntem noi cu adevarat. El este tot ce avem mai frumos in noi. 
În iubirea Sa infinită Dumnezeu cuprinde in El toate sufletele din Univers şi din cerurile inalte. Sufletul nostru este o prelungire a Sursei tuturor lucrurilor, el este şi va fi întotdeauna parte din Divinitate. Sufletul este de asemenea, o parte din Rai... iar Raiul este gradina vesnic inflorita a Duhului Lui Dumnezeu!
Pentru că suntem creati din Energia Divină a lui Dumnezeu, în miezul sufletului nostru străluceste o parte din Rai - Lumina Calauzitoare din suflet! 
Ea este esenta sufletului nostru în această uimitoare călătorie pe care o numim viata. Este prisma Divina prin care se filtreaza gandurile noastre, visele, obiectivele şi acţiunile noastre. Menirea Luminii Calauzitoare din noi este de a ne ajuta să atingem împlinirea spirituală. Ea ne oferă acea abilitatea naturala care ne ajută să identificam scopul existentei nostru in viata. Este de asemenea si fundaţia pe care noi o folosim pentru a ne crea diferitele noastre moduri de a interpreta si de a ne trai viata.
Lumina Calauzitoare din suflet provine dintr-un plan de vibratie mult mai inalt decat firea umana si este permanent conectată cu Sursa tuturor lucrurilor si in acelasi timp si cu noi la nivel spiritual. Ea are propria conştiinţă si propria constientizare a Universului, este o parte Divina a Lui Dumnezeu care se extinde in realitatea noastra si devine totodata si sursa constiintei noastre. De asemenea, are sentimente, este foarte vie şi se exprima continu prin gandurile, visele şi viziunile noastre. Lumina Calauzitoare din suflet detine un depozit vast de cunostinte cosmice si este foarte activă la nivel spiritual, propune alegeri, trimite imagini, simboluri si proiecţii spre conştiinţa umana din diferite realităţi simultan, este incredibil de creativa, de extinsa şi este foarte receptiva la reactiile noastre.
Are un potenţial infinit si niciodată nu îşi pierde certitudinea că este o parte sau un fragment din Dumnezeu, rămâne intactă si neschimbată peste vieti ( reincarnari ), inspiră frumusetea, gandurile bune, poezia din viata noastră, este partea care râde, plange si strigă, comunică cu noi prin sentimente, premonitii si presentimente şi cel mai important este faptul că ea ştie intotdeauna că Ea este o parte integranta din tot ceea ce exista.
Lumina Calauzitoare din noi va încerca întotdeauna să ne pună în căutarea celui mai mare sentimentul al iubirii si al fericirii pe care ni-l putem imagina. Aceasta este dorinţa sa. Acesta este scopul său. Este cel mai apropiat lucru de cer pe care-l vom putea experimenta vreodata in viata noastra umana.
De accea niciodată nu trebuie să ni-se tulbure inima, nici să ne temem sa iubim si sa daruim constant iubire tuturor. Avem astfel nenumarate motive ca să ne bucurăm pentru că nu suntem lasati singuri in viată! Avem in noi un companion interior minunat, mereu prezent, dăruit de Dumnezeu.
Oare atunci cand navigăm prin ape tulburi intelegem cu adevarat că un fragment real al Luminii Divine din Creatorului nostru Veşnic, trăieşte chiar în noi? Că locuieste in centrul inimilor noastre? Si că toată oamenii deţin o mica parte din Lumina lui Dumnezeu în centrul fiintei lor?

Lumina Calauzitoare Divina se va extinde in noi pe măsură ce acceptăm că suntem toţi cuprinsi în Iubirea lui Dumnezeu. Că suntem cu toti plamaditi din Esenta Luminii Lui Dumnezeu şi că astfel suntem cu totii UNUL!
Dacă alegem să ascultăm de glasul Luminii călăuzitoare din noi vom invata multe lucruri si despre Lumina Divină pe care ceilalti o au in adâncul inimilor lor. In multe situatii nefavorabile intălnite in viata noastră oricat de improbabil sau de imposibil ar parea toti oamenii intălniti au in ei o mică parte din Lumina Lui Dumnezeu. Trebuie astfel sa acceptăm si să intelegem că avem cu totii in noi un potential urias si că trebuie să-i ajutăm pe cei din jurul nostru să isi descopere acest potential si să-l folosească din plin. Cu totii avem in noi calitati mai presus de intelegerea noastră. Si asta ar trebui sa fie de ajuns pentru a nu vedea mai intai defectele in ceilalti si mai apoi calitatile. Trebuie sa pornim de la adevarul că toti detin in ei o mica parte din Lumina Lui Dumnezeu.
Trebuie sa deschidem larg portile perceptiei sufletesti si să-i permitem Luminii Călăuzitoare a Iubirii lui Dumnezeu sa strălucească cu putere in vietile noastre si ea prin natura ei iubitor-luminoasa va alunga toate umbrele întunericului din calea noastră dar şi din vieţile celor pe care-i iubim! Pentru că nu există nici o umbra care sa ne poata atinge cu adevarat sufletul dacă alegem să ne trăim viaţa in Lumina Iubirii Lui Dumnezeu. Iubind, impărtind bunatate si caldură in jurul nostru vom găsi fraţi şi surori, buni prieteni şi vecini iubitori peste tot pentru ca in toti oamenii se găseste si străluceste aceeaşi lumină, aceeaşi dragoste şi acelaşi Duh de la Dumnezeu.

Drag suflet cititor, in toate clipele vietii tale să nu uiti să fi mereu bun, iubitor si rabdator cu alţii şi să incerci intotdeauna să-i sprijini oricat de mult poti. Nu uita ca noi toti impărtăşim aceeaşi sursa de Lumină Divina dar cu toate că suntem creati de acelaş Creator pană la urma numai de noi depinde cum alegem sa ne traim viata si cum vom asculta si urma vocea Luminii Calauzitoare din sufletul nostru.

Acceptă faptul ca in tine straluceste o Lumină Divina miraculoasă si că ai in tine un uriaş potential de a o dărui. Acceptă, bucura-te si fi recunoscator cerului pentru darul primit dar mai ales ascultă si urmeaza intotdeauna vocea Luminii Divine din sufletul tau. 
Este Lumina ta si nimeni sau nimic nu ti-o poate lua. Ascult-O! Îmbrăţişaz-O! Iubeste-O! 
În timp...cu practică, ascultănd-o vei învăţa că pe măsură ce patrunzi mai adânc în lumea nevazuta din tine în căutarea Luminii Călăuzitoare vei descoperi lucruri despre a caror existenţă nici măcar nu banuiai vreodată. Acesta este primul pas pe calea care duce la inăltarea sufletului nostru nemuritor. Deşi uneori drumul poate fi lent si dureros nu te lasa descurajat sau obosit niciodată. Intotdeauna păstreaza-ti privirea atintită pe obiectivul tau Divin, acela de a iubi si de a dărui iubire, pentru aceasta este cea mai importantă directie de urmat, este calea care duce spre fericire si spre implinire sufletească. Singura cale este Iubirea. Acceptă-te, iartă-te si iubeste-te pe tine... asa cum esti, pentru nimeni nu este perfect, apreciază-te singur pentru ceea ce esti vrednic şi strădaniile tale de a deveni o persoană mai bună vor fi apreciate de către îngerii cerurilor care iti vor sta si mai aproape ca sa te asiste si sa te ajute sa evoluezi.
iar atunci când drumul pe care mergi devine dur si anevoios, roagă-te Dumnezeului tău si vei primi pace si alinare chiar din bratele îngerilor Săi. Si pentru esti o parte din Duhul Lui Dumnezeu, trebuie să înţelegi că El este cu tine intotdeauna! Nu trebuie sa cauti Divinitatea prin altare si locuri sfinte indepartate ca să intelegi că ceea ce ai căutat dintotdeauna este mai aproape de inima ta decât propria-ti respiraţie.
Lumina calauzitoare din sufletul tau, ceea ce eşti TU cu adevărat, este singurul lucru pe care nu îl poţi câştiga şi nici nu-l poti pierde. Iti poti pierde linistea, siguranta zile de măine, posesiunile materiale dar nu iti poti pierde niciodata Lumina din suflet.
Si chiar dacă uneori ti-ai pierdut credinţa, Dumnezeu întotdeauna crede în tine! Ori de câte ori ai nevoie de ajutor Divin, fa-ti timp sa-ti asculti vocea Luminii Calauzitoare în liniştea inimii tale, astfel încât sa poti începe să discerni vocea lui Dumnezeu.
Fi increzător si crede din toata inima ta că Dumnezeu are intotdeauna o solutie pentru tine. Cea mai bună care ti-se potriveste. La momentul potrivit, El va trmite pe cineva sa te ajute. El ti-se va descoperi tie si prin ingerii Săi. Totodata Dumnezeu iti va vorbi si prin oamenii pe care-i va scoate in calea ta. Tot ceea ce ai de facut este să crezi si sa asculti  glasul Luminii Calauzitoare si astfel să urmezi calea care va duce in final la ascensiunea spirituală a sufletului tau nemuritor.
Nu uita niciodată ca esti Lumină Divină intrupată in miracolul care esti TU!
Fii Puternic! Fii increzator! Fii Iubire! ...INTOTDEAUNA!

Fie ca Lumina Călăuzitoare din sufletul tău să strălucească cu putere si să iti lumineze pasii prin timp si prin viată. Fie ca îngerii cerului să te protejeze şi să te pazească in toate zilele vietii tale! 


~ Imagine grafica si text - EIN © 2013 ~


...

EIN - Eugen Ioan Neagu

Protected by Copyscape Duplicate Content Protection Tool Bloguri, Bloggeri si Cititori