Translate

Saturday 23 March 2013

Aripile Sufletului...



Astazi vreau sa iti vorbesc despre cea mai mare avere a ta. Astazi am sa-ti vorbesc despre sufletul tau pretios. Tu ai o comoara imensa si nepietritoare! Da! Oricine ai fi tu in viata asta, oricare rol ai juca pe scena vietii, fie ca esti rege sau simplu om de rand, invatat sau invatacel, orice ai face in existenta ta umana sau cu ea... si orice ai ai visa ca esti sau doresti sa devi, sufletul tau a fost, este si va fi intotdeauna o comoara nepretuita!
Sufletul tau este atat de iubit si de pretios inaintea Lui Dumnezeu incat atunci cand l-a creat i-a daruit trei comori inestimabile: Iubirea, Nemurirea si Existenta Intrupata.
Ceea ce Dumnezeu a creat atunci când a creat sufletul uman este o entitate de natura Divina care se bucură de o existenţă in trup. Astfel Divin daruit, sufletul tau este destinat sa fie nemuritor si plin de iubire asa cum este si Divinitatea care l-a creat. Această entitate glorificata şi întrupata, care este sufletul tău, urmareste intotdeauna sa urmeze natura sa Divină şi glorioasă.
Stiai tu drag suflet iubit ca ori decate ori te rogi si multumesti Creatorului rugaciunea ta sincera este primita ca o sarbatoare in cerurile inalte si de fiecare data cand o faci sincer, deplin si din inima, ingerii ceresti canta imnuri de slava Creatorului Divin pentru bucuria de a te fi creat?
Poate te-ai intrebat uneori cine esti tu si incotro te duci. Ei bine...la intrebarea asta trebuie sa cauti raspunsul mai intai in tine insuti. In linistea gandurilor tale scanteia de Lumina Divina care straluceste in tine iti va spune ca TU esti o parte dintr-un intreg maret si infinit...ca TU esti o parte din Iubirea Divina ce s-a intrupat pe pamant si experimenteaza o existenta umana într-un context social, cultural, şi personal unic în lumea fizică!
Ca Tu esti o picatura de Lumina din nemagrinitul ocean al iubirii Lui Dumnezeu.
Ca esti un firicel de Lumina din nelimitatul torent de raze al Sfintei Divinei Lumini a Iubirii ce nu are inceput si nici sfarsit. Esti o plamadire minunat impletita din energie Divina si pulbere de stele...esti exprimarea materiala a Universului pe care il descoperi neincetat cu ochi...cu sufletul si cu inima in fiecare clipa de viata Divin daruita tie.
Esenta spirituala a sufletul tau nemuritor este o entitate nepieritoare creata dintr-o scanteie desprinsa din Divinintate iar trupul tau este un aluat dospit cu Sfanta Iubire creat din atomii care candva straluceau intr-o stea. Iar daca daca sufletul tau este un copil al Lui Dumnezeu atunci trupul tau este un fiu al stelelor.
In viata ta dar si a altora, TU esti bucuria intrupata care rade cu viata sub Soarele Iubirii Divine, esti profunzimea apelor marilor ce tarmuiesc continente de iubire, esti stralucirea inalta a stelelor pe infinitul firmament al Iubirii Universale, esti pocalul plin de iubire Divina si spatiul sacru in care Energia Divina se exprima prin existenta in trup.
Pentru toat ceea ce ai fost, esti si vei fi si mai ales pentru ceea ce ai primit si vei primi in viitor, nu uita niciodata sa multumesti Tatalui tau ceresc!
Cand pleci genunchi in rugaciune si faci liniste in tine...lumea din jurul tau cu tot alaiul ei de perceptii iluzorii dispare si ramai doar tu cu tine si cu sufletul tau deschis si gol de influente materiale in fata Creatorului tau.
In linistea sufletului tau esenta naturii tale Divine ti se reveleaza si se aprinde in interiorul fiintei tale ca o Lumina Sfanta ce alunga toate tenebrele din viata ta aducandu-te din nou la starea naturala a sufletului tau – Aceea de a fi conectat si unit in iubire cu sursa tuturor lucrurilor...cu Dumnezeu!
In pacea gasita in interiorul fiintei tale vei putea deschide ochii sufletului si vei percepe intreg Universul ca pe o exprimare nemarginita a Iubirii Divine.
In acele momente profunde cand esti conectat cu Sursa tuturor lucrurilor vei simti ca esti din nou ''acasa'' in bratele Creatorului tau.
Dulcea armonie a momentului impartasit cu Divinitatea va darui pace, bucurie si iubire sufletului tau, va creste aripi sufletului tau si astfel el va putea zbura liber.
Nu lasa pe nimeni si nimic sa iti smulga aripile sufletului. Impotriveste-te si lupta pentru a te elibera de lucrurile sau oamenii care te deprima si prin influenta lor negativa iti smulg aripile sufletului. In momentele in care simti ca aripile iti sunt smulse primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa identifici cauza raului si apoi sa te indepartezi cat mai repde de ea!!! Neaparat trebuie sa faci asta daca nu vrei sa iti pierzi zborul liber al sufletului tau! Apoi, pana iti vor creste alte aripi noi, trebuie sa incerci sa-ti faci aripi din orice lucru bun care te armonizeaza si te ajuta sa cresti in interior...un lucru absolut necesar ar fi sa cauti alte suflete inaripate, care sa te poarte pe aripile lor in locuri in care poti sa visezi liber. Dorinta sufletului spre inaltare nu te va lasa sa ramai la sol ! Nu ai cum! Cand ti-e sufletul  pasare visatoare calatoare nu ai cum sa ramai legat de sol! Nu ai voie!
Daca vei incerca mereu sa te ridici de la sol si sa invingi programarea mentala a lumii materiale care iti inoculeaza credinta ca esti mic si ca tu nu contezi, vei reusi mai devreme sau mai tarziu sa te inalti si sa zbori in concordanta cu esenta ta Divina.
In acel moment infinit fara spatiu si fara timp in care vei realiza ca esti constiinta nemarginita si nemuritoare nu va mai exista ura si frica pe care lumea iluzorie ti-o proiecteaza prin perceptia a ceea ce creirul tau numeste ''realitate''.
Lupta dintre tine si lumea pe care o percepi cu cele 5 simturi dispare si astfel in casa sufletului tau nu vor mai spatia nici pofte si nici suferinte, ci numai iubire si starea naturala Divina de a iubi si a fi iubit.
Cand te rogi sau meditezi sincer, profund si din toata inima, uitand de tine si de natura ta umana, devii Unul cu tine insuti si cu Universul.
Drag suflet pretios, te indemn cu iubire sa pui aripi de iubire sufletului tau si nu lanturi. Iubeste in fiecare clipa cu toate puterile si din toata inima ta si sufletului tau ii vor creste aripi de iubire ...si ele te vor conecta in deplina armonie cu Cerul Iubirii Divine de unde candva ai coborat in lume.
Alege sa iubesti totul neconditionat si astfel sa te ridici peste conditia ta umana care te inlantuieste de pamant si de lumea iluzorie a materialismului uman care nu te lasa sa iti inalti sufletul potrivit naturii tale. Alege sa iubesti cu fiecare respiratie, cu fiecare secunda traita si cu fiecare bataie de inima... alege sa inspiri si sa expiri Iubire. Astfel sufletului tau ii vor creste aripi si te vei inalta catre iubirea Divina din care toate SUNT!
Cu fiecare clipa traita, cu fiecare respiratie vei fi cu un pas mai aproape de Iubirea Divina din care ai venit in lume si spre care sufletul tau tanjeste din nou sa se inalte.
Niciodata, nu te lasa inlantuit de iluziile trecatoare ale lumii materiale! Pune aripi de iubire sufletului tau si inalta-ti sufletul catre Lumina Iubirii Divine din care esti plamadit!
Pana nu iti vei intinde cu iubire aripile sufletului nu vei afla niciodata cat de sus te vei putea inalta.
Aminteste-ti intotdeauna ca Iubirea este starea naturala a fiintei tale si ca Fericirea este intotdeauna exprimata cel mai deplin, mai profund si cel mai inalt prin daruirea ei neincetat si neconditionat!
Pune aripi de iubire sufletului tau, traieste intens fiecare clipa si lasa-ti visele sa zboare liber! 
  
~ Grafica si text - EIN © 2013 ~

...

No comments:

EIN - Eugen Ioan Neagu

Protected by Copyscape Duplicate Content Protection Tool Bloguri, Bloggeri si Cititori