Translate

Wednesday 13 August 2014

Viaţa ca o poveste...


 Poveştile frumoase există. Tot ce imaginăm frumos poate fi real dacă învăţăm să credem cu putere în visele noastre şi să le urmăm. În fiecare zi, în fiecare clipă, scriem pe ale sufletului pagini povestea vieţilor noastre. Alergând prin viaţă avem în faţa noastră o imensă pagină albă, ce se scrie cu fiecare bătaie de inima, cu fiecare gând şi cu fiecare respiraţie. Cu fiecare gest de bunătate mai adăugăm o filă frumoasă, de poveste, vieţilor noastre. Fiecare decizie pe care o luăm în viaţă contribuie la un final pe măsura scopurilor şi dorinţelor noastre. 
În efemera noastră trecere prin timp avem datoria să scriem o poveste cât mai frumoasă. Şi să lăsăm în urmă o moştenire de gând şi de fapte bune. Cu toţii trebie să facem din povestea vieţii noastre una specială, diferită de tot ce s-a scris şi s-a povestit până acum, o poveste cu happy-end şi multe, multe, vise îndeplinite.
Şi chiar dacă, uneori, călătorind pe ale vieţii poteci ţi-se se întâmplă să uiţi cine eşti, opreşte-te o clipă din goana ta şi aminteşte-ţi cine eşti tu cu adevărat. Orice drum ai avea înainte şi oricâte piedici ai avea de trecut, amintindu-ţi scopul poveştii tale vei realiza că toate piedicile din calea ta sunt acolo pentru a te face mai puternic şi a te desăvârşi în trup şi spirit pentru ca astfel povestea vieţii tale să fie completă.
Indiferent ce ai fi şi unde ai fi în lumea asta mare, TU, eşti întotdeauna cu mai mult decât chipul pe care îl văd ceilalţi, mai frumos decât corpul care îţi găzduieşte temporar sufletul şi mai valoros decât inteligenţa şi realizările tale materiale.
TU, eşti spirit desprins vremelnic din marele spirit al Unimii Divine,
Eşti creat din Energie şi Lumina, pentru că materia este numai o iluzie persistentă.
Eşti parte dintr-un Univers infinit conectat şi ţinut împreună prin frecvenţa creatoare a Iubirii Infinite.
Ai coborât pe pământ întrupându-te vremelnic dintr-un bulgare de pământ, dar eşti un copil al cerului deoarece pământul trupului tău este plămădit din atomii ce străluceau cândva, cu putere într-o stea.
Esenţa ta, cea adevărată nu este pământeană ci este Celestă şi infinită ca şi Sursa din care ai fost creat.
Eşti conectat la nivel energetic cu toate formele de viaţă, cu natura şi cu toată creaţia Universului, deoarece TOT ce există este creat din aceeaşi Energie ce vibrează pe frecvenţe diferite.
Universul întreg este cuprins într-o singură fiinţă omenească – TU. Tot ce vezi, tot ce simţi, există pentru că exişti TU şi astfel eşti parte integrantă din TOT ceea ce există, a existat şi va exista vreodată.
Şi pentru că eşti parte din TOT nu eşti niciodată singur.
Eşti Tot şi eşti în acelaşi timp Unic, deoarece eşti manifestarea unei Infinite Conştiinţe Cosmice ce se exprimă şi se manifestează pe sine subiectiv într-o infinitate de personalităţi de o neasemuită diversitate şi unicitate.
Ai trei scopuri primordiale în viaţă; Să iubeşti, să creezi şi să evoluezi.
Viaţa ta aici pe pământ, realitatea şi destinul tău sunt întotdeauna determinate de ceea ce gândeşti, pentru că ceea ce gândeşti trăieşti.
In povestea vietii lui fiecare om are o anumită chemare şi o datorie. Pentru aceasta, Divinitatea îl investeşte cu anumite daruri sufleteşti şi trupeşti în chip potenţial de la naştere, lăsându-i libertatea şi creându-i prilejuri să le şi le cultive şi să le desăvârşească. Fiecare primeşte în povestea vieţii sale un potenţial imens de creativitate. Exprimând acest potenţial aduci bucurie sufletului tău...şi nu numai. Iar oferind darul creaţiilor tale celor din jur, împingi viaţa ta mult mai departe, pe un nivel superior, ea, astfel devenind mult mai frumoasă, mai bogată, mai elevată, mai subtilă şi mai luminoasă.
Cele mai minunate lucruri din viaţa ta râman insă cele pe care le trăieşti din inima şi pentru inima.
Ascultă-ţi întotdeauna inima şi lasă-te condus de ea, pentru că inima ta ştie cu mult mai mult decât mintea ta poate să înţeleagă.
Ascult-o, urmeaz-o, iubeşte, creează, dăruieşte, iartă, ajută şi mergi mereu înainte pe calea ta unică ca şi tine. Fă din viaţă ta şi a celor din jurul tău un basm şi fercirea îţi va sta întotdeauna alături.

Să vă fie viata frumoasă ca o poveste, plină de impliniri şi bucurii nemărginite. Fie ca visele pe care le claditi astăzi să vă lumineze sufletul şi inima. Binecuvântări divine tuturor, în cer şi pe p
âmănt.

~~ Imagine grafică şi text - EIN © ~~

No comments:

EIN - Eugen Ioan Neagu

Protected by Copyscape Duplicate Content Protection Tool Bloguri, Bloggeri si Cititori