Translate

Saturday 23 August 2014

Un moment spectaculos...




 Viaţa este doar un moment suspendat între două eternităţi. Cea din care venim şi cea spre care ne îndreptăm! Intre ele spaţiaza frumuseţea si miracolul clipelor vieţii. 
Apoi...dacă frumuseţea divină nu ar străluci în miezul vietilor noastre am putea oare să ne bucurăm de un rasarit de soare, de un surâs sau de un ritm ce ne poartă pe aripi de vis acolo unde nicio umbră nu tulbură pacea sufletului? 
Adevărul este că frumuseţea cerească a vietii se găseşte întotdeauna în inimile şi în sufletele noastre şi că depinde numai de noi cât de mult dorim să ascultăm de vocea ei...care ne şopteşte mereu că viaţa este un dar divin miraculos, că avem în noi atât de multă frumuseţe încât putem transforma lumea în paradis!
Putem îmbrăţişa toată lumea cu frumuseţea
de care dispunem în inimile noastre iar asta ne va oferi posibilitatea să participăm într-un “circuit” în care tot ce dăm mai departe...primim inapoi înmulţit!
Indiferent ce v-ar spune unii sau altii, frumuseţea
cerească din voi este reală!
Nu va temeţi să o dăruiţi, să creaţi lucruri frumoase cu ea, să va bucuraţi din plin de ea şi mai ales să bucuraţi inimile celor din jurul vostru...dăruind-o! 

Faceţi din viaţa voastră un moment spectaculos, plin de frumuseţe cerească!

 ~~ Imagine grafică şi text - EIN © ~~

No comments:

EIN - Eugen Ioan Neagu

Protected by Copyscape Duplicate Content Protection Tool Bloguri, Bloggeri si Cititori