Translate

Sunday 4 October 2015

Zările nemuririi...


Uneori un singur cuvânt valorează mai mult decât toate cuvintele acestei bătrâne lumi! Uneori un ''Te iubesc'' poate schimba viaţa şi lumea cuiva. Uneori lipsa cuvântului ''Iubire'' aduce mai mult deşert în suflet decât există în nemărginirea Saharei. Nici toate ploile din lume nu vor putea vreodată face roditor un deşert aşa cum nici toate aversele tuturor norilor nu pot face un suflet fericit dacă nu iubeşte şi nu este iubit. Pentru Iubirea este pământul cerului în care rodesc cele mai
înmiresmate flori ale fericirii.
Uneori ne prefacem suntem fericiţi şi împliniţi în lipsa acestui cuvânt. Uneori ne minţim ne este bine şi fără el. Uneori uităm de el, uneori evităm, fugim de el şi apoi ne mirăm de ce plângem? Lacrimile care ne îneacă atunci sunt ploile sufletului însetat de iubire ce încearcă ude un pământ pustiit. Iubirea nu trebuie fie un cuvânt ce apare numai uneori în sufletul tău. Ci trebuie fie starea naturală a sinelui tău, starea ta de curgere, drumul tău către rai. Nu aştepta şi nu căuta acest cuvânt de la nimeni dacă nu îl găseşti mai întâi în sufletul tău. Pentru nu poate avea nimeni Iubire dacă nu învaţă mai întâi fie Iubire şi mai apoi d
ăruiască Iubire! 
nu îţi fie frică niciodată fii cine eşti cu adevărat în sufletul tău! ...Să fii Iubirea care face rodească şi înflorească totul în jurul său. Iubirea adevărată este infinită şi tu eşti Iubire. Nu aştepta iubeşti... numai uneori. Ziua de mâine nu este a ta şi nu ştii când vei fi chemat acasă pe câmpiile de lumina ale cerului. Pentru atâta timp cât îţi bate inima, încă mai există vise... şi speranţa... şi averse de iubire. Încă mai există bunătate, compasiune, dăruire şi fericire. Toate astea sunt în tine, sunt ceea ce eşti tu în esenţa ta! Chiar dacă te simţi singur uneori, nu uita iubirea îţi este mai aproape de inimă decât propria respiraţie, dar şi mai aproape de atât îţi este Dumnezeu! Iar EL care este Iubire Infinită te-a creat iubeşti TOT timpul... nu numai uneori! Iubeşte şi îndeplineşte-ţi astfel destinul pentru care ai fost coborât pe pământ!
Iubirea îţi fie mereu respiraţia inimii, fericirea calea sufletului şi credinţa puterea care te ducă acolo unde inima ta nu va înseta niciodată după Iubire!
Fii Iubire şi îmbrăţişaz
ă cu aripile sufletului tău oamenii dragi de lângă tine! Numai aşa aduci cerul pe pământ, prin sfânta, dulcea îmbrăţişare a Iubirii!  
Numai aşa atingi zările nemuririi!  
Dacă te-ai săturat de atât deşert şi însingurare atunci, fii Iubire şi adu raiul pe Pământ!
Iubirea fie cu tine oriunde te vor purta paşii şi destinul...Întotdeauna!
 

~ Imagine grafică şi text - EIN © ~

No comments:

EIN - Eugen Ioan Neagu

Protected by Copyscape Duplicate Content Protection Tool Bloguri, Bloggeri si Cititori