Translate

Sunday 28 June 2015

O scânteie de lumină...




V-aţi întrebat vreodată câtă nemurire intră într-o scânteie de lumină? Câtă veşnicie se găseşte într-o rază de soare? Cât de mult străluceşte lumina pe care o dăruim în ochii celorlalţi? Dar mai mult, ce însemnăm noi pentru timp?

O scânteie! Asta suntem înaintea timpului. Şi cu toate astea, o mică scânteie poate alunga întunericul dintr-o camera întunecată... chiar şi numai pentru o clipă. Scaperi un chibrit şi dintr-o dată întunericul dispare, oricât de întunecată ar fi acea cameră. Pentru că asta este esenţa noastră. Să strălucim! Să luminăm totul în jur cu lumina noastră unică. Toţi avem Lumina Divină în noi... şi o putem aduce în fiecare zi în sufletele celor dragi, dacă renunţăm să mai hrănim întunericul care ne întunecă uneori camerele inimii.

Înainte de fiecare dorinţa frumoasă este un gând luminos, înainte de fiecare cuvânt, un sentiment strălucitor... Dar înainte de toate, este Lumina Iubirii. Lumina Iubirii pe care o dăruim străluceşte şi merge mai departe, durează pentru totdeauna... şi ea învinge timpul... şi timpul strălucirii, indiferent cât de scurt ar fi, se transformă în Timpul Luminii! Nu te teme niciodată să străluceşti... nu poţi să întuneci mai mult ceea ce este deja întunecat. Dar poţi să luminezi totul în jur cu propria ta lumina, unică şi strălucitoare, aşa cum eşti şi tu! Poţi să străluceşti şi să aduci fericire în fiecare inima pe care o atingi cu lumina ta. Nu există graniţe pentru fericire, pentru că viaţa nu are o graniţa a fericirii, decât dacă o pui tu acolo! Aşa că, alege să dăruieşti lumina care străluceşte în miezul inimii tale. Învaţă-ţi inima să dăruiască bucuroasă mai multă lumină... pentru că lumina pe care o dăruieşti cu iubire va străluci în raze nesfârşite până dincolo de eternitate! 

~ Imagine grafică şi text - EIN © ~

... 
 

No comments:

EIN - Eugen Ioan Neagu

Protected by Copyscape Duplicate Content Protection Tool Bloguri, Bloggeri si Cititori